Chocoa 2019

Chocoa 2019

VAN 20 TOT EN MET 24 FEBRUARI 2019 VINDT IN DE BEURS VAN BERLAGE HET SMAKELIJKSTE EVENT VAN HET JAAR PLAATS: CHOCOA. DE EERSTE DRIE DAGEN KOMEN INTERNATIONALE PROFESSIONALS SAMEN TIJDENS DE COCOA FAIR EN DE CHOCOA CONFERENCE. DAARNA, OP 23 EN 24 FEBRUARI, IS HET CHOCOA CHOCOLADE FESTIVAL TOEGANKELIJK VOOR ALLE GEÏNTERESSEERDEN. TIJDENS HET WEEKEND GENIET JE VAN DUIZENDEN SOORTEN EN SMAKEN CHOCOLADE.

Kun jij je een wereld zonder chocolade voorstellen? Precies, wij ook niet. Toch is het niet zeker dat chocolade altijd zo makkelijk te verkrijgen zal zijn. Tijdens het Chocoa Chocolade Festival kom je meer te weten over de toekomst van chocolade en krijg je antwoord op al je vragen over cacao en alles wat daarbij komt kijken. Loopt de chocoladeproductie in de toekomst gevaar? Hoe gezond is chocolade eigenlijk? En hoe ziet het proces van cacaoboon naar chocoladereep eruit? In de Grote Chocoladewijzer geven cacao-experts met verschillende achtergronden hun antwoorden en worden de mythes van de feiten gescheiden.

Hot Chocolate Awards
‘Chocolade’ en ‘winter’ kun je niet samen noemen zonder aan warme chocoladedranken te denken. Chocoa organiseert daarom voor de tweede keer de Hot Chocolate Awards. Tijdens het weekend beslis jij samen met Janny van der Heijden welke deelnemende warme chocoladedrank de beste van Nederland is!

Tickets voor het Chocoa Chocolade Festival vind je hier.

VOOR PROFESSIONALS

Cocoa Fair
Op 20, 21 en 22 februari verwelkomt Chocoa tijdens de Cocoa Fair internationale professionals. Ontmoet je toekomstige handelspartners bij de Trade Fair, volg een training over de regelgeving van chocolade en voorkeuren van consumenten in Europa, deel je ervaringen tijdens de Chocolate Makes Forum en neem deel aan de Chocolatiers Masterclass. De evenementen vinden plaats in het Engels.

Tickets voor Cocoa Fair bestel je hier.

Chocoa Conference
Naast de Cocoa Fair, vindt op 21 en 22 februari ook de Chocoa Conference plaats. Het thema van de zevende editie van de Conference is “Choconomics and Cocoa Politics”. De conferentie biedt levendige presentaties en inspirerende discussies in verschillende sessies en formats. De Conference 2019 biedt een platform voor discussie over duurzaamheid en kwaliteit en staat direct in verbinding met de markt via de Chocoa Fair, waar deelnemers cacaoproducenten van over de hele wereld kunnen ontmoeten.

Tickets voor Chocoa Conference bestel je hier.

chocoa 2019
Chocoa 2019

Wat: Chocoa
Wanneer: 20 tot 24 februari 2019
Waar: Beurs van Berlage Amsterdam

Powered by WPeMatico